Testimonials

Ik heb ruim een jaar met schouderklachten rondgelopen. Een spuit corticosteroïden in mijn rechterschouder, twee fysiotherapeuten bezocht die mij niet konden helpen, röntgenfoto's wezen niets uit. Ik was bijna ten einde raad. Ik kon niet meer paardrijden en wat mij emotioneel enorm dwars zat is dat ik mijn dochtertje van twee al bijna een jaar niet kon optillen. Door middel van acupunctuurbehandelingen en massage bij Patricia zijn in een periode van nog geen drie maanden de klachten in mijn schouder beheersbaar geworden en kan ik alle dingen weer die ik dagelijks graag doe, inclusief optillen van mijn dochtertje en sporten zoals ik dat altijd deed. Ik had niet verwacht zulke resultaten te kunnen behalen. Gedurende de behandelingen heeft Patricia ook andere klachten behandeld die geheel weg waren na één bezoekje. Een aantal klachten blijft zelfs helemaal weg. Daarnaast heeft ze mij geholpen geestelijk rust te vinden wat een enorm positief effect heeft op mijn lichaam. De behandelingen vinden nu niet meer wekelijks plaats maar als ik haar nodig heb kan ik gemakkelijk een afspraak maken waarin ze erg flexibel is. Op de dag maar ook in de avonduren ben ik welkom en ik ervaar de behandeling als prettig en positief. Iets waar ik de rest van mijn leven profijt van zal hebben.

LV uit Hilversum, vrouw 32 jaar (september 2016)

Via de diabetes-consulente van mijn man, kwam ik bij jou terecht i.v.m. mijn overgangs-, en artrose- klachten.

Na een intake-gesprek en 1ste behandeling leek het wel of er een grauwsluier van mij was weggehaald.

Het leek net of ik meer energie kreeg.

 Ik had heel intense en soms ieder uur een opvlieger met zoveel hitte in mijn lijf, en dat beheerste de afgelopen jaren toch wel mijn leven.

Heb allerlei producten geslikt, niets hielp.

Slapen was ook vreselijk, kwam heel veel slaap tekort die ik niet kon aanvullen. Ik was vaak heel verdrietig en down daardoor. Het voelde alsof mijn lijf me in de steek liet.

Nu na 6 behandelingen kan ik zeggen dat ik me heel goed voel, ik slaap heel goed, krijg wel opvliegers ‘s nachts maar slaap direct weer in.

De opvliegers door de dag heen zijn beheersbaarder, nemen niet meer zo'n bezit van mij.

Mijn artrose heeft ze ook behandeld, mijn knie gaat een stuk beter en mijn voeten voelen ook beter.

Ben zo blij dat ik bij Patricia terecht ben gekomen, en ik kan altijd indien de overgang weer de baas wordt over mijn lijf bij haar terecht voor een paar wondernaaldjes (zo fijn te weten).

Ik wil er nog aan toevoegen dat het zo prettig toeven was in de praktijk bij Patricia, zo ontspannen en prettig.

Dank je wel Patricia dat je mijn leven fijner hebt gemaakt.

HM uit Bilthoven, vrouw 64 jaar (september 2016)

Via mijn diabetes-consulente kwam mijn vrouw bij Patricia terecht i.v.m. haar overgangs-, en artroseklachten.

Tijdens de behandeling van mijn vrouw hadden we het over mijn jarenlange hoofdpijnklachten, dus Patricia stelde voor mij ook te behandelen.

Dat heb ik laten doen, na de 1ste behandeling was mijn hoofdpijn weg, na de 2e was de pijn uit mijn schouders weg.

Nu 4 weken later ben ik nog steeds hoofdpijnvrij.

Ik heb tot nu toe heel veel baat bij de behandeling van Patricia gehad en zou het zo weer laten doen.

DM uit Bilthoven, man 74 jaar (september 2016)

Beste lezers,
Na al van alles te hebben geprobeerd mbt mijn overgangsklachten dacht ik, ik ga acupunctuur proberen. Ik was er niet mee bekend en stond er een beetje sceptisch tegenover. Maar toen kwam ik bij Patricia Maltha, wat een schatje is zij. Zij heeft mij ervan overtuigd dat het werkt.
Na de 2e of 3e sessie ging ik verbetering merken, de intense zweetbuien waren verleden tijd en de opvliegers waren zo goed
als verdwenen. Dit kan niet zo blijven dacht ik, maar warempel....de  zweetbuien blijven echt weg en de opvliegers zijn er af en toe maar stukken minder dan voorheen. Nu, na bijna een jaar bezig te zijn voel ik mij fantastisch kan ik u melden. Ik onderhoud het nu 2 maandelijks en de verzekering vergoedt het grotendeels op de aanvullende verzekering. Ik ben een blij mens en kan het iedereen aanbevelen......(dat doe ik inmiddels dus ook).

WL uit De Bilt, vrouw 52 jaar (april 2016)

Sinds ik in maart 2015 begonnen ben met acupunctuur bij Patricia voel ik mij op veel manieren geheeld. Ze ondersteunt mijn proces waarin ik steeds meer stukjes van mezelf hervind en waarbij zij doeltreffend helpt dat emoties zoals verdriet mijn lichaam kunnen verlaten. Zo voelt het tenminste voor mij. Patricia werkt op een zachte en tegelijk vastberaden manier. Zodat ik mij veilig, optimaal gezien en erkend voel in mijn eigen ontwikkeling. Nu nog af en toe een onderhoudsbeurt of als ik voel dat ik een extra energie boost nodig heb maak ik weer een afspraak, waarmee zij mij ook veel flexibiliteit geeft door ook in de avonden af te kunnen spreken. Dankjewel Patricia dat je een tijdje naast me loopt op mijn pad!

ME uit Leusden, vrouw 46 jaar (maart 2016)

Acupunctuur, wat zal ik er eens van zeggen. Het is geweldig. Ik reis nogal veel voor mijn werk en de acupunctuur helpt om mijn energie op peil te houden. Ik ga niet voor specifieke problemen, maar als ik een energie boost wil. En eenmaal bij Patricia noem ik een hele verzameling van kwaaltjes: druk hoofd, wakker worden in de nacht, zin in een doos bonbons als ik 's avonds zit, kloofjes in mijn vingers, jeuk rond mijn ogen, ... En wonderwel helpen de naaldjes voor dit alles. Ik ga ongeveer eens per maand en sinds ik dit doe voor mij geen griepjes meer, geen heftige verkoudheden. Ik ben blijer en fitter.

MT uit Utrecht, vrouw 52 jaar (maart 2016)

Acupunctuur doe ik sinds mijn 14e. Nu alweer een paar jaar bij Patricia. Ik vind het heel ontspannend, ga er altijd lekker diep van slapen in de dagen erna. Het helpt mij met mijn allergie en eczeem. Ook tijdens de behandeling val ik regelmatig in slaap. Je zou denken dat doe je niet met die naalden, maar ik voel er niks van. Alleen maar ontspanning.

SB uit Utrecht, vrouw 20 jaar (maart 2016)

Al een jaar of vijf kampte ik met slaapproblemen. Ik was bijna een expert geworden op het gebied van slaap met helaas weinig resultaat. Op Internet las ik dat acupunctuur goed kan helpen en zo kwam ik per toeval bij Patricia terecht. De sessies hebben mij veel goed gedaan. Ik heb er inmiddels een tiental achter de rug. Dat klinkt misschien veel, maar omdat het al zo lang slecht ging met slapen, had ik het er graag voor over. Bovendien heb ik de behandelingen als cadeautjes aan mijzelf ervaren en merkte ik dat er vanaf het begin dingen verbeterden.

Een heel bijzondere bijkomstigheid is dat ook mijn voedselallergie verdwenen is. Ik had het Patricia wel verteld, maar ook dat mijn hoofddoel was om weer goed te kunnen slapen.

Nu ga ik af en toe langs wanneer ik in een dipje terechtkom. Dat is heel fijn om achter de hand te hebben.

MS uit Houten, vrouw 47 jaar (maart 2016)

Na in mijn auto onlangs te zijn aangereden door een vrachtwagen, die zonder remmen met 70 km per uur binnenkwam, ben ik nu een paar keer bij Patricia geweest voor behandelingen. Ik ben Patricia zo ontzettend dankbaar dat ze er voor me is. Heel veel klachten zijn na de behandelingen verdwenen. De behandeling is zo super; ze legt alles uit en kan precies aangeven waar het om gaat. Het is even wennen sommige naaldjes, maar dat wordt goedgemaakt door de zachte Shiatsu-massage. Zelfs mijn rugklachten, waar geen therapeut tot nu toe iets mee kon, zijn na 1 massage verdwenen. Ze is zo professioneel, integer en goed in haar werk. Ik kan haar echt voor iedereen van harte aanbevelen. De behandelingen hadden gelijk resultaat. Ook de jarenlange dip omstreeks 16.00 uur is verdwenen. Echt bijzonder!

MvV uit Emmeloord, vrouw 56 jaar (juni 2015)

Mijn ervaringen met acupunctuur bij Patricia zijn zeer positief. Kwam met premenstruele (overgangs)klachten. Merkte tijdens de behandelingen al de werking van de acupunctuurnaaldjes en na 1-2 behandelingen al gelijk resultaat voor zowel lichaam als geest. Ze luistert goed naar je en vraagt kritisch door naar eventuele klachten, verschijnselen. Ze legt goed en vriendelijk uit wat ze gaat doen en vertelt over de invloed van acupunctuur op je lichaam. Staat open voor vragen en legt zaken rustig en duidelijk uit. De voetmassage na afloop is erg kundig en een weldadige afsluiting van een zeer relaxed consult. Ga nu 2 tot 3 keer per jaar voor een onderhoudsbehandeling. Kortom, prettige en zeer professionele consulten bij Patricia.

SvZ uit Houten, vrouw 48 jaar (mei 2015)

Door overgangsklachten kon ik slecht slapen en was daardoor erg moe en gestrest. Mijn opvliegers in de nacht waren vervelend. De huisarts kon hierin niets betekenen. Uiteindelijk ben ik door een vriendin op acupunctuur geattendeerd. Acupunctuur heeft deze klachten enorm doen verminderen; ze zijn vrijwel verdwenen. Ik slaap nu goed en voel mij veel beter. Door de ontspannen werking van de behandelingen heb ik ook meer rust gevonden. Al met al een goede ervaring en ik ga dit zeker herhalen als de werking afneemt.

LvdV uit De Bilt, vrouw 47 jaar (maart 2015)

Ik ben ME/CVS patiënt. Ik heb een chronische vermoeidheidsziekte. Dat houdt in dat je continu erg moe bent en, hoeveel je ook rust en slaapt, je daar niet van herstelt. Daarbij komt dat je veel last van gewrichtspijn, spierpijn, hoofdpijn, concentratieproblemen en slapeloosheid hebt. Ik had al veel geprobeerd, wat vaak op een teleurstelling uitliep en dus was ik ook een beetje sceptisch over de acupunctuur. Bij Patricia aangekomen, vond ik daar gelijk heel veel rust. Er werd serieus naar mij geluisterd en ik kon mijn verhaal kwijt, waar Patricia dan weer dingen uit pakte voor de behandeling. Ik ben supergevoelig voor naalden en daar hield ze ook veel rekening mee. Tijdens de behandelingen voelde ik gelijk van alles gebeuren. De eerste behandelingen waren heftig; daarna werd het rustiger. Ik ben niet van de ME/CVS af, maar Patricia heeft wel veel dingen verholpen en sommige doen verdwijnen. Verder zijn overal de scherpe kantjes vanaf gehaald. Daar ben ik al heel erg blij mee! Dat was al meer dan ik durfde hopen toen ik er aan begon. Van één keer in de week een behandeling ging het naar eens in de paar maanden. Als er weer wat opspeelt, ga ik weer even naar Patricia toe. Dan is het vaak met een paar behandelingen opgelost of weer dragelijk. Patricia bedankt tot nu toe! Ook voor de goede gesprekken en de goede tips, die me weer verder hebben geholpen.

FvT uit Beneden-Leeuwen, man 47 jaar (januari 2015)

Ik had al maanden last van slapeloosheid en al jaren last van misselijkheid en pijn in mijn maag. Na 1 behandeling met acupunctuur voelde ik al een heel groot verschil. Daarnaast kreeg ik veel persoonlijke aandacht en advies van Patricia. Ik was binnen 6 weken van mijn slapeloosheid af. Mijn maagklachten en misselijkheid zijn bijna helemaal weg. Ik had het veel eerder moeten doen. Mocht ik in de toekomst weer ergens last van krijgen, dan zal ik zeker weer contact met Patricia opnemen.

AB uit Maartensdijk, vrouw 49 jaar (oktober 2014)

Mijn klachten waren: stress, niet kunnen slapen en rugpijn. Ik heb de behandelingen van Patricia als fijn, ontspannend en revitaliserend ervaren. Voet-, nek- en rugmassages waren heerlijk. De acupunctuurnaalden deden ook hun werk. Na 4 behandelingen voelde ik mij als herboren en sliep ik goed. Ik heb een magneetje voor in mijn oor gekregen om te activeren voor het slapen gaan. Hij zit er al weken! Patricia heeft mij ook met praktische, goede raad geholpen en alles bij elkaar is mijn ervaring zeer positief en vind ik de behandelingen zeker aan te raden.

CS uit Bilthoven, vrouw 71 jaar (oktober 2014)

Ik had al jaren last van mijn rechterschouder. Dit was een vervelende klacht, waar ik maar niet vanaf kwam. Toen ik hoorde over acupunctuur, wilde ik het een kans geven. De allereerste acupunctuurbehandeling, die ik onderging bij Patricia, was een hele goede ervaring voor mij. Het werkte meteen en ik voelde ook een verschil. Ik was in die tijd erg druk en had veel aan mijn hoofd. In de periode dat ik de behandelingen onderging, werd ik steeds rustiger en georganiseerder. Ik heb nu bijna geen last meer van mijn schouder, waar ik erg blij mee ben. Ik ben heel dankbaar voor de behandelingen en ik ga zeker door met deze methode.

AA uit Maartensdijk, vrouw 45 jaar (oktober 2014)

Ik heb een bekkeninstabiliteit, waar ik bijna continu mee geconfronteerd werd. De pijn, die ik vaak in mijn rug voelde, kon onverdraaglijk zijn. Vooral tijdens mijn werk (veel staan en lopen) was deze altijd erg aanwezig. Ik heb al bij twee fysiotherapeuten met verschillende behandelmethoden gelopen. Geen enkele daarvan hielp voor de pijn. Totdat ik in aanraking kwam met acupunctuur. In het begin vroeg ik mij af hoe een methode met naalden kon helpen tegen pijn. Maar, na de eerste behandeling was het mij meteen al duidelijk. Elke daaropvolgende behandeling hielp bij het minder worden van de pijn. Acupunctuur helpt echt heel goed. Ik zal er dan ook graag weer gebruik van willen maken wanneer het nodig is.

NM uit Maartensdijk, vrouw 19 jaar (oktober 2014)

Hoi Patricia, ik wil je nog graag bedanken voor de snelle pijnverlichting. Door mijn hernia was ik heel erg beperkt. Dankzij jou kon ik mij weer echt goed bewegen en mijn rug ‘vergeten’. Na de vakantie zou ik graag als ondersteuning weer acupunctuurbehandelingen willen krijgen om beter met de dagelijkse belasting van mijn werk om te kunnen gaan.

MO uit Dronten, vrouw jaar 21 jaar (juli 2014)

Patricia is een vrouw die heel goed kan invoelen en dat wat ze hoort, vertalen naar haar behandelingen. Ze legt goed uit wat ze gaat doen en waar het plaatsen van de naalden toe dient. Ze straalt veel rust uit en dat wordt ondersteund door de omgeving waarin ze werkt. Het is behalve genezend ook zeker verwennend. Je wordt heerlijk op een verwarmd dekentje gelegd en er is volle aandacht voor jou en je klachten. Maar er is zeker ook tijd om gewoon even over het leven te praten. Na de behandelingen voel je de veranderingen in je lijf. Ook vind ik het heel prettig dat je bij Patricia niet het gevoel krijgt dat behandelingen opgedrongen worden. Als het goed is, dan is het ook klaar!

KS uit Houten, vrouw 52 jaar (juni 2014)

Ik vond de behandelingen van Patricia Maltha heel prettig. De sfeer was heel rustgevend. Patricia is heel vriendelijk. Ze kan goed luisteren naar wat je klachten zijn. Ze staat open voor iedereen. Je kan goed met haar praten en ze heeft humor. De behandelingen zijn ook heel erg nuttig. Elke ‘kwaal’ die ik had, toen ik voor het eerst naar binnen liep, was na de behandelingen weg! Je wordt goed verzorgd. Ik raad het zeker aan om er ook heen te gaan!

PS uit Houten, man 17 jaar (juni 2014)

Na meer dan een jaar fysiotherapie voor een frozen shoulder kwam ik via via bij jou terecht. Na de derde behandeling was ik bijna pijnvrij en had nog niet alle, maar wel een heel stuk meer, beweeglijkheid in het schoudergewricht. Wat een heerlijk gevoel na anderhalf jaar elke dag pijn! Als kers op de taart behandelde je ook nog een chronisch pijnlijke heup/bovenbeen en deed je wat aan mijn huidaandoening, waar ik eigenlijk helemaal niet voor kwam, maar was wel heel fijn!

SvV uit De Bilt, vrouw 51 jaar (juni 2014)

Ik heb vaker acupunctuur- en Shiatsu-behandelingen van Patricia gekregen. Er heerst altijd een mooie sfeer bij de behandeling en je kunt super ontspannen. De acupunctuur heeft mij bij verschillende klachten geholpen. Het maakt niet uit of het om stress of een blaasontsteking gaat; ik word er altijd beter van J

ME uit Dronten, vrouw 25 jaar (juni 2014)

Al jaren vaste klant bij Patricia. Haar behandelingen zijn zeer effectief en hebben bij mij altijd 100% resultaat! De massages zijn geweldig en halen klachten en spanning per direct weg! Een aanrader bij sportblessures, maar ook bij vage klachten. En vooral een jaarlijkse onderhoudsbehandeling werkt perfect.

CA uit Bilthoven, vrouw 55 jaar (juni 2014)