MONIQUE vD

Ik kom al jaren bij Patricia voor acupunctuur en shiatsu massage, volgens mij sinds 2015. Ik kwam bij haar met klachten van o.a. een slapende arm. Nadat dit na een aantal behandelingen over was ben ik altijd om de vijf a zes weken blijven komen. Ik merk aan mezelf dat ik veel baat heb bij deze behandelingen als een soort onderhoud aan mijn lichaam. In de loop der jaren zijn er verschillende klachten geweest die door deze behandelingen weer zijn verdwenen of te dragen zijn. Het gebruik van de connectie sensor doet mij ook erg goed. Hiermee wordt gedetecteerd waar de energie niet goed stroomt. Ik merk het vrijwel direct als Patricia mij behandelt met de sensor. Het begint te tintelen, kriebelen en ik voel dat er iets geleidelijk aan weer begint te stromen.

Door de corona maatregelen was de tijd tussen twee behandelingen in langer dan normaal en toen merkte ik hoeveel behoefte mijn lichaam aan deze behandelingen heeft. Ook merkte ik hoeveel baat ik er de afgelopen jaren bij heb gehad.

Patricia is een hele fijne, lieve en betrokken vrouw met heel veel kennis op haar vakgebied en daarbuiten. Ik kan het iedereen aanraden om een behandeling bij haar te gaan ervaren. Het is een cadeautje aan jezelf.


BENJAMIN

Als trainer van jonge rijpaarden maak ik wel eens een onverwachte landing. Ja, dat is pijnlijk... In beurse toestand ga ik dan naar mijn acupuncturist Patricia. Ze zet een paar naaldjes en lapt me binnen no time weer op. In een hele andere shape en met ‘wijze’ adviezen van haar, keer ik dan weer huiswaarts. De volgende dag zit ik weer op die onberekenbare jonge paarden :)

MARIEKE

En toen waren ze er opeens: Opvliegers. Verschrikkelijk. En ook altijd als ik dacht, nu even niet. Ik ging op zoek naar middelen om ze tegen te gaan. Pillen, verschillende soorten en ook hormonen. De pillen hielpen niet en van de hormonen werd ik een soort Michelin Poppetje. Wat dan? Een vriendin raadde Acupunctuur aan. Ik ging op zoek naar een acupuncturist.

Na een kleine zoekactie kwam ik bij Patricia Maltha uit. Tijdens mijn eerste bezoek legde ik haar uit wat mijn klachten waren en ze ging ermee aan de slag. We planden een aantal bezoeken in en al na de eerste keer merkte ik een groot verschil. Bijna geen opvliegers meer, en na de tweede keer had ik helemaal geen opvliegers meer. Wat fijn en dat zonder pillen en/of hormonen. In die tijd viel ik een keer van mijn paard en alles deed me zeer. Mijn rug, benen, armen en nek. Ik belde Patricia en ze hielp me van mijn klachten af. Ze behandelde me middels, ik noem het haar toverstaf, en acupunctuur. Wat gaaf.

Bij Patricia voel ik me altijd veilig. Ze neemt de tijd, luistert goed, en vraagt waar nodig goed door. Bij mij zijn alle behandelplannen aangeslagen. Patricia is een echte aanrader!


MONIQUE N

Ong 4 jaar geleden kwam ik tijdens mijn burn out bij Patricia terecht. Tijdens mijn eerste acupunctuurbehandeling voelde ik mezelf helemaal goed bij haar. Zo’n lieve warme vrouw. Ik deed mijn verhaal waar ze echt naar luisterde. Ik voelde me nu eens gehoord! Na een paar weken acupunctuurbehandelingen, gesprekken en tips die ik van haar kreeg voelde ik al snel veranderingen in mijn lijf en vond ik mezelf terug!!

Ook heeft zij mij behandeld voor mijn whiplash die ik 7 jaar geleden heb opgelopen na een auto ongeluk. Daar heb ik nu minder last van.

Vorig jaar ben ik geopereerd aan duimartrose. Na een paar maanden mocht ik weer naar Patricia toe. Zij heeft mijn duim ook behandeld en tips gegeven zodat ik weer terug kon naar mijn werkplek.

Nu ga ik nog steeds naar haar toe om mijn lichaam af en toe een oppepper te geven. Patricia en haar behandelingen doen mij goed.  

Zij is echt een aanrader als u een goede acupuncturist zoekt!!